VUOKRANANTAJALLE

Palvelevaa vuokravälitystä pitkällä kokemuksella.

Vuokranantajalle LIT on monipuolisen palvelun vuokravälitystoimisto, joka palvelee turvallisesti ja ammattitaitoisesti kaikissa vuokra-asumiseen liittyvissä asioissa. Etsimme teille vuokralaisen pitkällä kokemuksella. Voitte luottaa ammattitaitoisen henkilökuntamme ystävälliseen palveluun.

Tietotaitomme on vuokranantajan käytettävissä koko vuokrasuhteen ajan. Vuokrasuhteen aikana usein tulee mieleen kysymyksiä mm. vuokrankorotuksesta tai vuokralaisen irtisanomisesta. Neuvomme vuokranantajiamme kaikissa mieleen tulleissa kysymyksissä vuokrasuhteen aikana.

Välityspalkkion maksaa nykyisen lainsäädännön mukaan aina toimeksiantaja.
Välityspalkkio on 1,24 x kuukauden vuokra sisältäen arvonlisäveron 24 %. Palkkio on verotuksessa vuokranantajalle vähennyskelpoinen vuokratuloista. Välityspalkkio tulee maksettavaksi vain, jos toimeksianto päättyy vuokrasopimukseen.
Palkkion lisäksi laskutetaan isännöitsijätodistuksen hankkimisesta aiheutuneet kulut. Vuokranantaja voi myös itse toimittaa isännöitsijätodistuksen, jonka täytyy olla alle neljä kuukautta vanha. Isännöitsijäntodistukseen tarvitaan vuokrausta varten liitteiksi kunnossapitotarvesuunnitelma sekä energiatodistus. Toimeksiantajalla on aina oikeus hyväksyä tai hylätä hänelle esitetty vuokralainen. Mikäli toimeksianto ei johda vuokrasopimuksen tekemiseen, korvaa toimeksiantaja toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet kulut 100 € (sis.alv).

Jätä yhteydenottopyyntö, niin voimme sopia asuntosi vuokrauksesta!

LIT-VÄLITYS

Välityspalkkio: 1,24 x kuukauden vuokra (minimipalkkio 400 €). Palkkion lisäksi peritään isännöitsijätodistuksen hankkimisesta aiheutuneet kulut.
Välityspalkkion maksaa toimeksiantaja.

 • Asunnon valokuvaus
 • Vuokran arviointi
 • Markkinointimateriaalin teko ja asunnon markkinointi
 • Asuntohakemusten vastaanottaminen ja asuntonäytöt
 • Vuokralaisten luottotietojen tarkastaminen
 • Vuokrasopimuksen laatiminen
 • Vakuuden maksamisen valvominen
 • Alkutarkastuksen tekeminen
 • Avainten luovuttaminen

Mikäli toimeksianto ei johda vuokrasopimuksen tekemiseen, toimeksiantaja korvaa välitysliikkeelle toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneita kuluja 100 €.
Mikäli LIT on tilannut isännöitsijätodistuksen, laskutetaan 100 €
+ isännöitsijätodistuksen hankkimisesta aiheutuneet kulut.

LIT-LISÄPALVELU

Välityspalkkio + 29 € / huoneisto/ kk

 • Toimimme vuokranantajan asianhoitajana vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa
 • Vuokranmaksun valvonta ja maksumuistutukset
 • Vuokrasuhteen irtisanomisilmoitusten vastaanotto
 • Tarjoamme Vuokranet- ohjelmiston katseluoikeudet käyttöösi
 • Asunnon kunnon dokumentointi vuokrasuhteen alussa ja lopussa

Lisähintaisena tuntilaskutuksena: remontit ja asunnon korjausten koordinointi, käräjäoikeus- ja
ulosottohakemus, häädön täytäntöönpano.

Vuokratuottoyhteenveto vuokranantajan veroilmoitusta varten 100 €

LIT-VUOKRAVALVONTA

Välityspalkkio + 20 €/ kk/ huoneisto

 • Hoidamme vuokranmaksun valvonnan
 • Tarjoamme vuokranet -ohjelmiston katseluoikeudet käyttöösi, jolloin voit
  halutessasi seurata kohteesi tapahtumia reaaliaikaisesti

Palveluhinnasto Vuokravälitys »

 

Asiakaskokemuksia

PITKÄJÄNTEISTÄ YHTEISTYÖTÄ IHMINEN EDELLÄOlen toiminut LITin kanssa 1990-luvulta saakka – ostin silloin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Sittemmin sijoitusasuntojen määrä on lisääntynyt ja yhteistyö LITin kanssa jatkunut. Pitkä yhteistyö helpottaa kaikkea asiakassuhteisiin liittyvää.

Yhteistyötämme LITin kanssa voi kuvailla stressittömäksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi. Arvostan myös joustavuutta esimerkiksi tilanteissa, joissa vuokralaiseni tarvitsee putkiremontin vuoksi väistöasunnon. LITin kanssa asiat voidaan järjestää vaivattomasti ja inhimillisesti. LIT on myös puolueeton taho esimerkiksi silloin, jos vuokralaisen kanssa tulee hankala tilanne.

2000-luvun alusta saakka olen toiminut hallituksen jäsenenä joissakin taloyhtiöissä, joissa LIT toimii isännöitsijänä ja huoltoyhtiönä. Hyvässä isännöinnissä avainasemassa on ammattitaito ja se, että asiat hoidetaan ajallaan. On myös tärkeää, että kiinteistöjen houkuttelevuutta ja arvoa pidetään yllä esimerkiksi huolehtimalla korkeasta siisteystasosta.

Arvostan hyvää asiakaspalvelua, toimivaa asiakaspalvelutilaa sekä tunnelmaa, joka minua odottaa LITin toimistossa.

Hanski Nikula

ITSENÄINEN JA LUOTETTAVA KUMPPANI ON HYVÄ VALINTALahden Isännöitsijätoimisto Oy tarjoaa minulle vuokrauksen hallinnan kokonaispalvelua sisältäen vuokralaisten hankinnan, vuokrauksen, vuokravalvonnan ja raportoinnin.

Alun perin LIT on valikoitunut näiden palvelujen tarjoajaksi kilpailutuksen perusteella sekä aikaisemman yhteistyömme laadun vakuuttamana. LIT on isännöitsijänä taloyhtiössä, jonka hallituksessa toimin. Nyt yhteistyömme on jatkunut vuokraustoiminnan osalta nelisen vuotta. LITin kanssa toimiminen on vaivatonta ja ennakoivaa sekä ennen kaikkea hyvin vähän häiritsevää. LITillä on taito ratkaista mahdolliset vastaantulevat ongelmat itsenäisesti ja luotettavasti.

Järjestely toimii ja olen siihen tyytyväinen.

Pär-Gustaf Relander