LIT-Kiinteistöhuollon palvelut

Ulkoalueiden hoito

Huolehdimme ulkoalueiden siisteydestä ja talvikunnossapidosta nykyaikaisin välinein sekä menetelmin. Ulkoalueiden hoitotehtävät ovat vuodenajasta ja olosuhteista riippuvia ja vaativat nopeaa reagointia sekä riittäviä resursseja ja konekapasiteettia. Ulkoalueiden hoitotehtävien suunnittelussa ja toteutuksessa korostuu kiinteistön käyttäjien turvallisuus. Siistit piha-alueet parantavat asukkaiden tyytyväisyyttä.

Talotekniikan hoitopalvelu

Kiinteistöjen teknisten järjestelmien huolellisella hoidolla ja ylläpidolla varmistetaan järjestelmien luotettava toiminta. Määräaikaishuollot ja tarkastukset suoritetaan viranomaismääräysten sekä laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti. Tässä ns. ennakoivassa huollossa on hyväksi avuksi ja valvontavälineeksi sähköiset huoltokirjat. Käyttäjä voi tehdä vikailmoituksen Huoneistotieto.fi palvelun kautta. Vikailmoituksen voi tehdä tästä ». Vikailmoitus välittyy suoraan kiinteistöhuoltoon.

Kiinteistön energiatehokkuuden optimointi

Kiinteistöjen ylläpidon kustannuksissa energia ja vesi ovat keskeisessä roolissa. Näiden osuus saattaa olla jopa puolet taloyhtiön vuosikustannuksesta. Energian kulutusta voidaan vähentää aktiivisella seurannalla, tekemällä tarvittavat korjaustoimenpiteet ja säädöt.