Asiakaskokemuksia

PITKÄJÄNTEISTÄ YHTEISTYÖTÄ IHMINEN EDELLÄ

Olen toiminut LITin kanssa 1990-luvulta saakka – ostin silloin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Sittemmin sijoitusasuntojen määrä on lisääntynyt ja yhteistyö LITin kanssa jatkunut. Pitkä yhteistyö helpottaa kaikkea asiakassuhteisiin liittyvää.

Yhteistyötämme LITin kanssa voi kuvailla stressittömäksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi. Arvostan myös joustavuutta esimerkiksi tilanteissa, joissa vuokralaiseni tarvitsee putkiremontin vuoksi väistöasunnon. LITin kanssa asiat voidaan järjestää vaivattomasti ja inhimillisesti. LIT on myös puolueeton taho esimerkiksi silloin, jos vuokralaisen kanssa tulee hankala tilanne.

2000-luvun alusta saakka olen toiminut hallituksen jäsenenä joissakin taloyhtiöissä, joissa LIT toimii isännöitsijänä ja huoltoyhtiönä. Hyvässä isännöinnissä avainasemassa on ammattitaito ja se, että asiat hoidetaan ajallaan. On myös tärkeää, että kiinteistöjen houkuttelevuutta ja arvoa pidetään yllä esimerkiksi huolehtimalla korkeasta siisteystasosta.

Arvostan hyvää asiakaspalvelua, toimivaa asiakaspalvelutilaa sekä tunnelmaa, joka minua odottaa LITin toimistossa.

Hanski Nikula

 

ITSENÄINEN JA LUOTETTAVA KUMPPANI ON HYVÄ VALINTA

Lahden Isännöitsijätoimisto Oy tarjoaa minulle vuokrauksen hallinnan kokonaispalvelua sisältäen vuokralaisten hankinnan, vuokrauksen, vuokravalvonnan ja raportoinnin.

Alun perin LIT on valikoitunut näiden palvelujen tarjoajaksi kilpailutuksen perusteella sekä aikaisemman yhteistyömme laadun vakuuttamana. LIT on isännöitsijänä taloyhtiössä, jonka hallituksessa toimin. Nyt yhteistyömme on jatkunut vuokraustoiminnan osalta nelisen vuotta. LITin kanssa toimiminen on vaivatonta ja ennakoivaa sekä ennen kaikkea hyvin vähän häiritsevää. LITillä on taito ratkaista mahdolliset vastaantulevat ongelmat itsenäisesti ja luotettavasti.

Järjestely toimii ja olen siihen tyytyväinen.

Pär-Gustaf Relander