Vuokranantajalle

Palvelevaa vuokravälitystä pitkällä kokemuksella

Vuokranantajalle LIT on monipuolisen palvelun vuokravälitystoimisto, joka palvelee turvallisesti ja ammitaitoisesti kaikissa vuokra-asumiseen liittyvissä asioissa. Etsimme teille vuokralaisen pitkällä kokemuksella. Voitte luottaa ammattitaitoisen henkilökuntamme ystävälliseen palveluun.

Perusvuokrauspalvelupaketti

Kun teet toimeksiannon kanssamme asunnon vuokraamisesta hoidamme puolestasi:

 • asunnon markkinoinnin verkossa (lit.fi ja vuokraovi.com)

 • asuntokyselyihin vastaaminen puhelimitse, sähköpostitse ja toimistolla

 • näyttöjen sopiminen ja huoneistoesittelyt (LIT:n välittäjä mukana esittelyssä)

 • hakemusten vastaanottaminen ja ehdokkaiden haastattelu

 • järjestämme vuokranantajan ja ehdokkaan henkilökohtaisen tapaamisen

 • vuokralaisehdokkaiden luottotietojen tarkistuksen (Suomen Asiakastieto Oy)

 • vuokrasopimuksen teon

 • vakuuden toimittamisen valvominen

 • avaimien luovuttamisen kuittausta vastaan

 • huoneiston sähköisen tarkastuksen ennen vuokrasuhteen alkamista

 • huoneiston sähköisen tarkastuksen vuokrasuhteen päätyttyä

Lisäksi kerromme vuokranantajalle oikeasta vuokratasosta sekä muista asunnon vuokraamiseen liittyvistä tärkeistä asioista. Tietotaitomme on vuokranantajan käytettävissä koko vuokrasuhteen ajan. Vuokrasuhteen aikana usein tulee mieleen kysymyksiä mm. vuokrankorotuksesta tai vuokralaisen irtisanomisesta. Neuvomme vuokranantajiamme kaikissa mieleen tulleissa kysymyksissä vuokrasuhteen aikana.

Välityspalkkion maksaa nykyisen lainsäädännön mukaan aina toimeksiantaja.
Välityspalkkio on 1,1 x kuukauden vuokra sisältäen arvonlisäveron 24 %. Palkkio on verotuksessa vuokranantajalle vähennyskelpoinen vuokratuloista. Välityspalkkio tulee maksettavaksi vain jos toimeksianto päättyy vuokrasopimukseen.
Palkkion lisäksi laskutetaan isännöitsijätodistuksen hankkimisesta aiheutuneet kulut. Vuokranantaja voi myös itse toimittaa isännöitsijätodistuksen, jonka täytyy olla alle 4 kuukautta vanha.

Toimeksiantajalla on aina oikeus hyväksyä tai hylätä hänelle esitetty vuokralainen.
Mikäli toimeksianto ei johda vuokrasopimuksen tekemiseen, korvaa toimeksiantaja toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet kulut, kuitenkin enintään 100 € (sis.alv).

Toimeksiannon voi tehdä kanssamme poikkeamalla toimistollamme. Välttääksenne odotusta, voitte varata ajan etukäteen puhelimitse (03) 876 888. Voimme myös lähettää toimeksiantosopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi. Vuokranantaja voi tehdä kanssamme myös jatkuvan toimeksiantosopimuksen. Kysy lisää toimistoltamme!

Lisäpalvelupaketti

Lisäpalvelut räätälöidään tarpeitenne mukaan. Hoidamme vuokravalvonnan, vuokrien korotuksen, verolomakeasiat, häätöasioiden hoitamisen käräjäoikeudessa.
Vuokravalvontapalvelussa lähetämme vuokralaskut ja valvomme vuokralaisen vuokrien maksua. Olemme yhteydessä vuokralaiseen, mikäli maksua ei tule.  Kysy tarjousta lisäpalveluista!