Kiinteistöhuoltopalvelut

Ulkoalueiden hoitopalvelut
Ulkoalueiden hoitotehtävät ovat vuodenajasta ja olosuhteista riippuvia, nopeaa reagointia sekä riittäviä resursseja ja konekapasiteettia vaativia tehtäviä. Ulkoalueiden hoitotehtävien suunnittelussa ja toteutuksessa korostuu kiinteistön käyttäjien turvallisuus. Siistit piha-alueet parantavat asukkaiden tyytyväisyyttä.

Talotekniikan hoitopalvelu
Kiinteistöjen teknisten järjestelmien huolellisella hoidolla ja ylläpidolla varmistetaan järjestelmien luotettava toiminta. Määräaikaishuollot ja tarkastukset suoritetaan viranomaismääräysten sekä laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti. Tässä ns. ennakoivassa huollossa on hyväksi avuksi ja valvontavälineeksi sähköiset huoltokirjat. Käyttäjä voi tehdä vikailmoituksen taloyhtiön sivulla havaitsemasta viasta huoneistossaan tai yleisissä tiloissa. Vikailmoitus välittyy suoraan kiinteistönhuoltoon.  

Energiataloudellisuus
Kiinteistöjen ylläpidon kustannuksissa energia ja vesi on keskeisessä roolissa. Näiden osuus saattaa olla jopa puolet taloyhtiön vuosikustannuksesta. Energian kulutusta voidaan vähentää aktiivisella seurannalla, tekemällä tarvittavat korjaustoimenpiteet ja säädöt.

Päivystys
Ympärivuorokautinen päivytyspalvelu.

Kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät ja tavoitetasot määritellään tilaajan kanssa yhdessä.