Huoneistohotelli on ratkaisu tilapäiseen asumiseen

Kalustettu asunto soveltuu erinomaisesti, kun kodissa on tapahtunut vesivahinko, tai taloyhtiöön tulee putkiremontti. Huoneistohotelli on vaihtoehto myös loma-asumiseen tai kun yritys haluaa tarjota työntekijöilleen kodinomaisen asumisvaihtoehdon projektin ajaksi. Huoneistoissamme asiakkaamme voivat elää mukavaa, normaalia elämää yksin tai perheensä kanssa: levätä, tehdä ruokaa, pestä pyykkiä, kutsua vieraita kylään tai - viettää koti-iltaa.

Katso video   Watch the video

Korkeatasoiset huoneistomme
LIT on 15 vuoden ajan tarjonnut täysin kalustettuja ja varustettuja korkeatasoisia huoneistoja. Huoneistomme sijaitsevat Lahden ydinkeskustassa ja Jalkarannassa. Meiltä löytyy huoneisto jokaiseen tarpeeseen: yksiöt, kaksiot, kolmiot sekä myös neljän makuuhuoneen huoneisto. Lisäksi paritalohuoneisto Jalkarannassa.

Sekä pienet huoneistot ja suuret huoneistot ovat viihtyisesti kalustettu ja niissä on kaikki kotona tarvittavat varusteet: astiat, ruuanlaittovälineet, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, astianpesukone, televisio, pyykinpesukone, lakanat, pyyhkeet ja siivousvälineet.
Huoneistoissa on myös kaapeli-tv ja langaton nettiyhteys.

Hintamme sisältävät
Kalustetun asunnon, loppusiivouksen, internet-yhteyden, veden ja sähkön. MInimivuokra-aika on 1 viikko.

Yritysmajoitus
Mikäli yrityksellänne on paljon majoitustarpeita, kysy sopimushintojamme.